top of page

Wie zijn wij.....

Juwelen Declercq  bevindt zich in het hartje van het centrum van Tienen. In onze mooie wandeletalage, in dè winkelstraat van Tienen, krijgt u meteen een prima inkijk op onze uitgebreide en mooie collectie.

Na een periode van meer dan 40 jaar trouw te zijn aan de Leuvensestraat hebben Greet en Carlo een nieuwe weg ingeslagen, om hun klanten nog beter te kunnen dienen.

De zaak kan steunen op een ervaring van meer dan 60 jaar, beleeft zijn tweede generatie en biedt je de grootste merken aan uit de streek. Dit zowel in jonge modieuze,als exclusieve collecties Mede door een eigen herstellingsdienst voor zowel uurwerken als juwelen zorgt juweliers Declercq voor een perfecte dienstverlening.  In deze aangename sfeer wordt u professioneel begeleid zodat u steeds de juiste keuze kunt maken.

We verwelkomen u graag in ons modern en stijlvol interieur.

Al twee generaties lang biedt juwelen Declercq U een zo ruim mogelijk assortiment van horloges en juwelen aan. We hebben daarbij vooral aandacht voor stijl en kwaliteit, en streven naar een optimale service, ook na verkoop.  Met ons eigen atelier zorgen we ervoor dat u steeds bij ons terecht kan voor herstellingen en /of aanpassingen. Ons atelier is door de jaren heen gegroeid tot een vast herstellingsatelier voor horloges en juwelen. 

SUPERMOM_ATELIER-9.jpeg
bottom of page